HTML

Láb-, és harisnyafétis

******

Archívum

Blog kickoff post

seed_blog 2011.06.13. 21:14

Nos, a blog láb-, és harisnyarajongók számára készül. 

Nem számítok nagy látogatottságra, hiszen nem egy magyar fórum szűnt már meg érdeklődés hiányában, amely hasonló témával foglalkozott. Viszont többek között emiatt kezdtem el: remélem, hogy a hasonló érdeklődésű és beállítottságú olvasók örülni fognak egy új, színvonalas "találkozóhelynek", amely remélhetőleg rendszeresen fog minőségi anyagokkal jelentkezni. Arról, hogy mit értek minőségi tartalom alatt, a következő postokban fogok majd írni... ;-)

Egy másik ok, ami miatt ez a blog létrejött, hogy nem találtam nekem igazán tetsző magyar blogot a témában. Persze ott van Curt mester "Hungarian foot fetish" blogja, de amellett, hogy tisztelem az ő munkásságát, nem igazán szeretem a postjait; néha hihetetlenül igénytelen és csúnya lábakra írja azt, hogy "tökéletes" és "gyönyörű".

Ízlések és pofonok - nézzétek meg, hogy nekem mi a gyönyörű!

Ez a blog, amit most éppen olvasol, legalább annyira lesz lábfétis blog, mint amennyire harisnyafétis blog. Szakértőknek nem kell magyaráznom erről, a témában még járatlanoknak pedig csak azt tanácsolom, hogy kövessék nyomon ezt a kis blogot! Úgy gondolom, hamar otthon fogják magukat érezni ebben a világban és meg fog tetszeni nekik is az erotika ezen oldala.

Szóval szeretettel várok minden látogatót, várom a kritikákat, ötleteket, tanácsokat!

 

Kellemes nézelődést és nem utolsó sorban olvasgatást!

 

seed

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://labfetish.blog.hu/api/trackback/id/tr122981525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása