HTML

Láb-, és harisnyafétis

******

Archívum

Alapok 1.

seed_blog 2011.06.19. 15:04

A blogban igyekszem majd csakis olyan képeket/videókat postolni, amelyeken szép lábú hölgyek láthatók. Ez azt is jelenti, hogy itt nem lesznek pl. footjob-os képek; faszokat és spermát máshol keressetek! :-)

Itt a blogon tehát csak olyan anyagok lesznek, amik nekem is tetszenek.

Jogos a kérdés, hogy mit az, hogy "szép láb"?

Én még nem láttam olyan lábat, amire azt mondhattam volna, hogy tökéletes. 

Nyilván az elsődleges az ápoltság. Repedezett sarok, hámló bőrréteg, igénytelen körmök... azt hiszem ezt nem is érdemes részletezni, mindenki tudja, miről beszélek. Gondolom ismeritek a hotlegsandfeet oldalt, amelynek nagy felbontású képein szebbnél szebb modelleket lehet látni, tökéletes sminkkel, frizurával, minden. Viszont sokszor hihetetlenül igénytelen lábak is felbukkannak. Nézzétek csak:

 


Az ilyenek ellen persze lehet tenni. Viszont azon már semmi nem segít, ha maga a láb formája nem túl gusztusos.
A leggyakrabban azon bukik el a dolog, hogy a kisujjon a köröm meglehetősen torz, sőt, sokszor maga az egész kislábujj formája van elcseszve.

Gyakran ez a hülye forma a többi lábujjon is megfigyelhető -és csak megemlíteném a kalapácsujjat, azaz a nagy lábujj furcsa alakú elferdülését.

De nem szépek a rövid, tömzsi lábujjak sem.

 

 

Szerintem az alap, hogy a második lábujj hosszabb, vagy legalábbis nem rövidebb mint a nagy lábujj. 

 

Persze ijesztő lehet egy túl csontos, teljesen szétálló lábujjú láb is:

 
Sokat lehet ezekről beszélni -majd fogok is, ráadásul a harisnyáról még egy szót sem szóltam-, de egy tévhitet viszont még megemlítek most: nem, nem csúnyák a nagy lábak! Egy nagyméretű női láb is lehet szép, sőt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://labfetish.blog.hu/api/trackback/id/tr82997507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása